NEWS ALERT Ce lovitură: s-au înțeles cu Dennis Politic!

Dennis Politic Dinamo Superliga Dennis Politic / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 11:04
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 11:17

Dinamo a anunțat prima mutare a verii.

Dennis Politic (24 de ani) s-a înțeles cu Dinamo în privința unui nou contract, după ce a fost golgheterul ”câinilor” în sezonul recent încheiat.

”Roș-albii” s-au salvat la limită de la retrogradare, iar înainte de a începe campania de transferuri și-au asigurat, pe termen lung, serviciile unuia dintre cei mai buni jucători din cadrul echipei.

Dinamo îi prelungește contractul lui Dennis Politic

În cursul zilei de miercuri, 12 iunie, Dinamo a anunțat oficial că a ajuns la un acord cu Dennis Politic pentru un contract valabil până în 2027.

„CONTRACT PÂNĂ ÎN 2027

Dinamo 1948 București și mijlocașul ofensiv Dennis Politic au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la 30 iunie 2027, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu. 

Cel mai bun jucător al sezonului trecut, 36 de meciuri, 8 goluri și două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă și în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a terminat junioratul la Academia lui Manchester United. 

Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia, în țara unde fotbalul este religie. 

Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) și Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri și goluri pentru fiecare echipă”, a transmis Dinamo.

Două meciuri amicale la Brașov, apoi cantonament în Slovenia

Lotul dinamoviștilor, condus de antrenorul principal Željko Kopić, a început pregătirile pentru noul sezon de SuperLigă.

Tehnicianul croat a programat la Săftica, în fiecare zi, două sau chiar trei antrenamente, până la primul cantonament din această vară, de la Brașov, din perioada 15-22 iunie, prevăzut cu două jocuri amicale, informează Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

15 iunie, Zărnești, ora 17:00

Olimpic Zărnești (Liga 3) - Dinamo

22 iunie, Ghimbav, ora 11:00

Dinamo - Unirea Slobozia

Al doilea cantonament al verii se va desfășura în Slovenia, programul meciurilor amicale urmând să fie anunțat de paginile oficiale de comunicare ale clubului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!