Superliga

Ce inseamna cei 37.000.000 de euro ceruti de Armata. Primul "11" vandut de Becali in ultimii ani care valoreaza FIX aceasta suma

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 09:05
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 09:19

"Marca Steaua a fost folosita ilegal timp de 10 ani. Vrem sa recuperam prejudiciul - aproape 37 de milioane de Euro" - spune juristul Armatei. Tribunalul va decide soarta clubului. Becali a pierdut prima lupta cu armata si instanta l-a obligat sa schimbe sigla.

"Ma mahnesc ca in tara mea exista asemnea oameni nebuni cu minte mica. Eu n-am adus nici o paguba, deci este o actiune care este imposibila. Si eu pot sa spun despre dumneata ca mi-ai adus o paguba de un miliard de euro, te dau in judecata si gata cam asa e o nebunie d-asta", spune Becali pentru Sport ProTV.

Suma este una enorma insa este mai mica decat suma la care fusese evaluata initial sigla de catre Armata, in iarna, la 57,3 milioane de euro. Becali a vandut jucatori de peste 60 de milioane de euro in ultimii 10 ani, peste jumatate din suma venind in ultimii 5 ani. Numai din Chiriches, Stanciu, Gardos si Chipciu, Becali a incasat aproape 30 de milioane de euro.

Cum arata prima echipa de 37 de milioane de euro:

Cojocaru - Varela, Szukala, Chiriches, Gardos - Chipciu, Pintilii, Bourceanu, Stanciu - Rusescu, Keseru


Pretul de vanzare al jucatorilor:

Chiriches - 8,5 milioane

Stanciu - 7,8 milioane

Gardos - 6,8 milioane

Chipciu - 3 milioane

Keseru - 2,4 milioane

Pintilii - 2,4 milioane

Rusescu - 2,2 milioane

Varela - 1,4 milioane

Bourceanu - 1,3 milioane

Szukala - 0,6 milioane

Cojocaru - 0,25 milioane

Modifică setările cookies