Liga 1

Ce ascunde transferul de 1 mil euro al lui Boldrin si De Amorim la Steaua? Becali poate face un profit UIMITOR de 10 mil euro

Dubla Stelei cu Manchester City din playoff-ul Champions League este in direct la ProTV, pe 16 si 24 august!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2016, 14:05
Data actualizarii: Vineri 12 August 2016, 14:07

In numai 5 zile, Steaua a investit mai mult in transferuri decat in ultimii 2 ani. 2.5 milioane de euro a platit finantatorul Stelei pentru trei jucatori.

Florin Tanase a venit de la Viitorul contra sumei de 1.5 milioane de euro, in timp ce de la Astra au fost adusi Boldrin si De Amorim, pentru un milion de euro. Cei doi au facut in aceasta dimineata vizita medicala si vor semna in cursul zilei de astazi cu Steaua.

In spatele acestor mutari ar putea sta insa un plan al lui Becali. Acesta a adus jucatori ofensivi, justificand ca Reghecampf va avea nevoie de multi jucatori pe care sa-i foloseasca prin rotatie in campionat, cele doua cupe si in Europa.

Transferurile celor doi jucatori de la Astra ar putea ascunde insa dorinta lui Becali de a-i vinde pe Stanciu si Hamroun, doi jucatori doriti in acest moment in strainatate.

Potrivit presei din Belgia, Anderlecht a crescut pretul pentru Stanciu la 8 milioane de euro, in timp ce Hamroun este continuare dorit in Qatar pentru aproximativ 3 milioane de euro.

Steaua ar putea sa-i tina pe cei doi pentru grupele europene, unde va incerca sa smulga o calificare pentru primavara.

CITESTE SI

Modifică setările cookies