Liga 1

Ce amenda a primit Tamas dupa eliminarea cu Astra. Va rata urmatorul meci pentru Steaua | Miriuta de la CFR a fost suspendat doua meciuri

Vasile Miriuta, antrenorul lui CFR Cluj, a fost suspendat doua meciuri si amendat cu 320 de lei dupa ce a fost trimis in tribune la partida cu CS Universitatea Craiova, a decis Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2016, 17:10
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2016, 17:12

Vasile Miriuta a fost trimis in tribune in minutul 37, pentru proteste fata de dictarea penalty-ului din care echipa craioveana a deschis scorul.

Billel Omrani, fotbalistul lui CFR Cluj, eliminat in aceeasi partida, a fost suspendat un meci si amendat cu 740 de lei. Omrani a primit doua cartonase galbene intr-un minut, pentru proteste si aplauze ironice la adresa arbitrului.

Gabriel Tamas, fundasul Stelei Bucuresti, a fost si el suspendat un joc si amendat cu 740 lei dupa ce a fost eliminat pentru al doilea cartonas galben in finalul intalnirii cu Astra Giurgiu.

Aceeasi pedeapsa a primit-o Gabriel Matei, jucatorul lui ASA Tg. Mures, care a fost eliminat in prelungirile partidei cu Dinamo Bucuresti.

Modifică setările cookies