CCA nu se joacă! Gigi Becali, Adrian Mititelu, Ciprian Marica și Neluțu Varga, cercetați din cauza ultimelor declarații!  

Gigi Becali Adrian Mititelu Ciprian Marica Comisia Centrala a Arbitrilor Nelutu Varga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Aprilie 2023, 19:15
Data actualizarii: Joi 06 Aprilie 2023, 19:18

CCA a trimis sesizări către Comisia de Disciplină a FRF în care vizații sunt Gigi Becali, Adrian Mititelu, Ciprian Marica și Neluțu Varga. 

În acest sezon, față de anii trecuți, lupta pentru primele trei poziții este mai încinsă. La acest lucru a contribuit și VAR-ul, care se află la primul sezon în România. Numai că, deciziile arbitrajului video au fost aspru criticate de finanțatorii din Liga 1, care au afirmat în mai multe rânduri că VAR-ul nu-și îndeplinește sarcinile.

Arbitrii vor ca finanțatorii să fie penalizați pentru declarațiile defăimătoare 

În acest sens, sătuli de acuzele primite, arbitrii și asistenții i-au solicitat lui Kyros Vassaras să ia măsuri și să-i sancționeze pe cei care-i denigrează în spațiul public. În caz contrar, nu se vor mai prezenta la meciuri, potrivit gsp.

În fața acestui situații, președintele CCA s-a conformat, iar instituția pe care o conduce a trimis sesizările către Comisa de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Vizații sunt: Gigi Becali, patronul FCSB-ului, Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, Ioan Varga, finanțatorul lui CFR Cluj și Ciprian Marica, investitor la Farul Constanța. Pentru trei dintre cele patru spețe s-a fixat deja termenul de judecată: 12 aprilie, în timp ce speța în care este implicat Gigi Becali a rămas în pronunțare. 

Gigi Becali: „Arbitrii ne-au furat campionatul!”

„Anul trecut am avut un gol valabil cu Voluntari, ofsaid, n-am luat campionatul. Arbitrii l-au furat! Acum încearcă iar. N-a fost ofsaid, s-a tras linia, jucătorul Craiovei era puțin mai în față. Cică umărul lui David Miculescu, care umăr, mă? Nu era mai în față decât piciorul. Cum să faci asemenea mizerii? A fost și aut de poartă la cornerul ăla. N-a fost gol. Vedeți, cum ne-au luat două puncte. Nu neapărat arbitrii sunt problema, ci oamenii din jur, care influențează. Le e frică arbitrilor să dea o decizie în favoarea lui Becali. Cum să inventezi ofsaid? Lasă-te de arbitraj”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Ciprian Marica: „VAR-ul a ajuns un instrument de furt!”

„VAR-ul a ajuns un instrument de furt și nu ajută cu nimic fotbalul românesc. Speram ca după venirea VAR-ului să nu mai avem discuții. Chiar ne gândeam, oare ce mai vorbim acum? Este strigător la cer, chiar sfidător. Nu poți să accepți când toată lumea vede că este alb, arbitrul să vină să spună că este negru. Este inacceptabil! Nu pot să accept că este doar lipsă de valoare. Este rea intenție! Aceste greșeli nu sunt întâmplătoare. Greșelile sunt flagrante, ostentative, cum vreți să le numiți. Arbitrii nu justifică, nu vorbesc, nu explică, nu ai dreptul nici să vezi rapoartele. Toate aceste lucruri mi se par abuzuri”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Adrian Mititelu: „Andrei Chivulete e omul Federației!”

„Andrei Chivulete e omul Federației! E omul lui Gabi Bodescu, mâna dreaptă a lui Burleanu! Iar meciul de la Sepsi a fost programat să se întâmple, deci a fost sută la sută făcătură. Bine, asta mi-e greu să o dovedesc, dar sunt indicii. Tot ce pot să vă spun este că arbitrajul este al lui Bodescu și că el face pe mironosița. Părerea mea este că sunt multe chestii despre care Burleanu habar nu are”, a declaratAdrian Mititelu pentru ProSport.

Neluțu Varga: „S-au săturat să mai câștigăm titlul!”

„Am senzația că s-au cam săturat de noi să câștigăm titlul și nimeni nu-și mai dorește acest lucru, asta simt. La meciul cu Rapidul, arbitrajul a fost foarte defect. La ultimul gol am fost dezamăgit total, a fost un gol foarte clar. N-a fost ofsaid, a fost doar rea-voință. Cred că își doresc să nu mai câștigăm, să nu mai avem continuitate de victorii. Arbitrajele au fost împotriva noastră total anul acesta. Am fost cei mai dezavantajați. Cele mai proaste decizii se iau mereu împotriva noastră. Cred că e rea-voință. Încearcă din orice detaliu să ne stopeze de la câștigarea titlului”, a declarat Ioan Varga pentru Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!