"CALITATI SI GHINION"! Doua foste glorii ale Stelei i-au facut portretul lui Radoi dupa inceputul esuat de sezon

"CALITATI SI GHINION"! Doua foste glorii ale Stelei i-au facut portretul lui Radoi dupa inceputul esuat de sezon

Rosenborg - Steaua, joi de la 21:00 la ProTV

Mirel Radoi se pregateste de cel mai tare meci din cariera sa, returul cu Rosenborg, acolo unde trebuie sa remonteze acel 3-0 dezastruos de pe National Arena. Acesta a fost sustinut atat de patron cat si de jucatori dupa ce si-a dat demisia la mijlocul saptamanii trecute, iar fostele glorii ale clubului il sustin si ele.

"Mie imi pare rau de ce s-a intamplat cu Rosenborg, daca repetam prima repriza de aici si acolo poate mai avem sanse de calificare. Eu il sustin pe Mirel Radoi, trebuie sa avem rabdare, toti au inceput asa, dar cert este ca are calitati", a declarat Adrian Bumbescu.

Acesta a fost la trialul organizat de noua echipa a Armatei, CSA Steaua Bucuresti, care a incercat sa gaseasca cei mai buni juniori pentru a forma echipe noi de tineret. Bumbescu, alaturi de Dobos, Troi si Aelenei se vor ocupa de grupele nou formate ale echipei.

"Problema lui este ca a luat o echipa noua, este greu sa iti impui stilul in asesemea conditii. Au avut si ghinion. Eu cred ca mai exista sanse de calificare, trebuie sa fim atenti si sa marcam repede. Sper ca aici sa gasim si sa producem fotbalisti de calitate. Este greu sa intalnesti fotbalisti ca Dan Petrescu si Ogararu. Erau alte vremuri. Acum tinerii nu vin la fel de deschisi la fotbal.", a declarat si Radu Troi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies