"Cainii", salvati in ultimul minut de BIZON | Dinamo a scos un punct in-extremis, dar Pandurii fac scandal: "Nu se mai poate cu astfel de arbitraje"

"Cainii", salvati in ultimul minut de BIZON | Dinamo a scos un punct in-extremis, dar Pandurii fac scandal: "Nu se mai poate cu astfel de arbitraje"

Pandurii 2-2 Dinamo | "Cainii" raman neinvinsi in Liga I. Gnohere si Essombe au inscris din nou pentru echipa lui Rednic. Toate reactiile sunt AICI

Edi Iordanescu: "Nu se mai poate cu astfel de arbitraje"

"Am avut doua penaltyuri saptamana trecuta, in meciul cu Botosani, dar am incercat sa fiu echilibrat si sa respect deciziile. Astazi e deja prea mult, nu mai pot sa ma abtin. Arbitrul m-a trimis si in tribuna pentru ca am cerut galben la o faza clara. Pitian a fost calcat in picioare la acea faza.

Avem deja o conjunctura foarte proasta, jucam toate meciurile in deplasare, avem o echipa pe jumatate schimbata. Dar sa ne si dezavantajeze arbitri, asta e deja prea mult.

Eu imi felicit jucatorii pentru meciul facut astazi, cred ca am pierdut sansa de a lua 3 puncte din cauza arbitrajului. Am controlat jocul in proportie de 90%", a spus Edi Iordanescu la finalul partidei.

Narcis Raducan: "Arbitrul ne-a luat doua puncte"

"A fost un meci spectaculos, intens. Am trecut de la agonie la extaz si invers. Cred ca jocul a fost influentat de o decizie gresita de arbitraj, Gnohere l-a faultat pe Stanca.

In rest, am facut un joc bun, am avut un ritm alert.

Exceptand greseala mare de arbitraj, cred ca noi am jucat bine. Daca vom continua asa, vom face multe puncte", a spus si Narcis Raducan, presedintele celor de la Pandurii.

Rednic: "E un rezultat echitabil"

"A fost un meci greu si pentru arbitru, au fost multe ocazii, a fost agresivitate de ambele parti. Totusi, eu zic ca s-a jucat fair play. Rezultatul e echitabil, Pandurii au inceput bine, apoi am reusit sa echilibram meciul. Cred ca e un egal meritat", a spus Mircea Rednic.

Steliano Filip: "Nu stiu daca merit la nationala, selectionerul decide"

"A fost un meci greu. Nu stiu daca voi ajunge la nationala, asta depinde de domnul Iordanescu. Daca el va considera ca merit, atunci voi merge cu mare placere. Eu imi doresc sa fiu sanatos.

Ne bucuram pentru Essombe si Gnohere ca au marcat, dar se vede ca jucam ca o echipa", a spus Steliano Filip.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies