Ciprian Marica Steaua Superliga

Marica, fara niciun gol marcat pentru Steaua: "Ca atacant, cel mai mult depinzi de pasele coechipierilor!"

Marica ar putea fi titular in derby-ul cu Dinamo, duminica, de la 20:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2016, 13:18
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2016, 13:28

Ciprian Marica a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, in care vorbeste despre primele impresii la Steaua.

Un loc in echipa Romaniei la Euro ramane marele obiectiv al lui Marica, in ciuda faptului ca nu a reusit sa marcheze niciun gol pana acum in tricoul Stelei.

"Nu mi-am propus niciodata un numar de goluri, fiindca fotbalul este un sport de echipa. Ca atacant, depinzi cel mai mult de pasele, de evolutia coechipierilor. E important pentru mine sa dau gol sau sa ma pozitionez in asa fel incat sa ramana un coechipier singur cu portarul advers."

"Colegii mei de la Steaua sunt fotbalisti de mare calitate, pe majoritatea ii stiam de la echipa nationala. Am descoperit apoi un Varela, un Stanciu, un Tosca, un Hamroun... Buni, foarte buni!"

"Imi plac provocarile, eu vreau sa fac performanta, iar performanta cere sacrificii din cele mai diverse. Din punct de vedere profesional, nu mi-a fost greu. Steaua e o echipa mai puternica decat Konyaspor, spre exemplu. Iar fotbalul e la fel peste tot, daca il respecti si i te dedici, te rasplateste!", a spus Marica in Revista LPF.

Citeste interviul complet AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!