Burleanu, atac direct la Lupescu: "A dat firmelor sale 300.000 de euro din banii FRF si i-a facut program electoral lui M.Sandu"
13 2018 13:39

Burleanu, atac direct la Lupescu: "A dat firmelor sale 300.000 de euro din banii FRF si i-a facut program electoral lui M.Sandu"

Razvan Burleanu vine miercuri, ora 10:45, in direct la PROX! 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Inaintea alegerilor pentru sefia FRF, Razvan Burleanu face o serie de acuzatii la adresa lui Ionut Lupescu, principalul contracandidat.

Lupescu a lucrat ca director general sub comanda lui Mircea Sandu, iar Burleanu sustine ca cei doi au colaborat pentru a "sustrage" din fondurile FRF.

Potrivit unui articol postat de Burleanu pe site-ul sau personal, Lupescu ar fi obtinut contracte in valoare de 300.000 de euro de la FRF pentru firma sa, KICK SPORT MEDIA, cea care realiza programe de meci si ghiduri pentru suporteri.
Mai mult, Burleanu sustine ca Lupescu ar fi realizat programul de candidatura al lui Mircea Sandu din 2010, cand alegerile au fost mutate in ultima clipa, iar Gica Popescu nu ar fi putut sa mai candideze. Programul lui Sandu ar fi fost facut de Lupescu tot din banii FRF.

DETALII AICI.


Razvan Burleanu a lansat si o serie de intrebari pentru adversarul sau si cere raspunsuri inainte de alegerile din luna aprilie.

1) A fost infiintata firma KICK SPORT MEDIA doar ca instrument de lucru cu FRF, potrivit evolutiei financiare prezentate cronologic?
2) Mai sunt si alte firme in care ati fost asociat dumneavoastra, rudele dumneavoastra sau prietenii dumneavoastra si care au primit bani din FRF?
3) Ce masuri din programul strategic al lui Mircea Sandu pe care l-ati realizat pentru alegerile FRF din 2010 au fost implementate in beneficiul fotbalului romanesc?
4) Ati impartasit vreodata cuiva din colegii dumneavoastra de la UEFA despre “experienta si know-how-ul” dobandite in urma practicilor dumneavoastra evidentiate mai sus?
5) V-ati gandit, fie si o secunda, din 2006 pana acum, ca printr-o procedura de achizitie serviciile oferite FRF de firmele dumneavoastra ar fi putut fi furnizate in conditii financiare mai bune, la acelasi standard calitativ, iar astfel ar fi ramas mai multi bani pentru fotbal, desi mai putini pentru dumneavoastra?

Razvan Burleanu e invitat la PROX miercuri dimineata, de la 10:45. 3 comentarii
  • 13 2018
    ??????? Considerați că domnul Lupescu ar putea asigura o reprezentare de înaltă ținută a FRF, la Campionatul European, dată fiind experiența dumnealui ?...
  • 13 2018
    ??????? Considerați că domnul Lupescu ar fi contribuit și dumnealui și la oganizarea celor câteva meciuri de la Campionatul European din 2020 și pe stadioane din România ?...
  • 13 2018
    Ioan Ca in toate campaniile electorale - chestiuni vechi de ani de zile scoase la lumina la asa zisul moment oportun!!!D.p.d.v.juridic -cunoasterea si acoperirea unor acte infractionale sau de natura a cauza prejudicii materiale sau morale unor persoane prin dezvaluirea lor sau amenintarea cu dezvaluirea constituie acte pregatitoare ale infractiunii de "Santaj",echivalente cu inceput de probe scrise si pot servi ca temei al declansarii urmaririi penale.Oricum niste mizerii si de-o parte si de alta !...
BRAT