Burdujan: "Rednic si-a batut joc de mine!"

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2008, 16:20
BURDUJAN, EXCLUS DIN LOTUL RAPIDULUI

EXCLUSIV PROSPORT / Dupa ce l-a acuzat pe Mircea Rednic ca si-a tras comisioane in urma transferurilor lui Joao Paulo si Matos, oficialii giulesteni l-au amendat pe atacant. Totodata, Rednic a decis sa nu-l mai pastreze pe Burdujan in lotul pentru meciul din Cupa, cu Unirea Urzeni.

 

"Vreau sa plec, asa nu se mai poate. Nu stiu ce s-a intamplat, sunt sanatos, nu am probleme medicale, dar antrenorul a hotarat sa ma tina pe banca. Nu stiu ce sa mai cred. Sambata noapte, dupa meci, nu am dormit deloc, am stat si m-am gandit, dar nu am gasit nici o explicatie. Rednic si-a batut joc de mine"

 

"M-a deranjat ca Joao Paulo a jucat cu U Cluj dupa ce venise de o zi in Romania, la nicio echipa normala nu se intampla asa ceva. Eu m-am pregatit ca prostul atatea saptamani la rand, am stat prin cantonamente si nu merit sa joc un minut, iar altul care abia a venit de o zi intra pe teren din minutul 30. Rednic ii baga pe strainii lui pentru ca isi ia comisioane. Daca i-a adus, trebuie sa-i bage pentru ca probabil are de luat bani. Asa nu se mai poate." a declarat atacantul pentru "Interesul Public"

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT