Bunica si golul de 10 milioane: "Prin golul marcat Stelei am intrat in istorie, in era blaturilor!"

"SPER CA GIGI SA NU-MI POARTE PICA!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Mai 2008, 09:40
Data actualizarii: Miercuri 07 Mai 2008, 09:40

Eroul „negativ” din partida Gloria Buzau – Steaua, Romica Bunica rememoreaza cosmarul prin care a trecut doar pentru ca a indraznit sa inscrie un gol in poarta Stelei.

"Mi-ar fi placut ca lumea sa ma tina minte pentru cele doua promovari cu Gloria Buzau sau pentru ca am fost trei ani golgheterul echipei, dar nu-i nimic. Prin golul marcat in poarta Stelei am intrat in istorie in era blaturilor, nu-i asa?”, a spus ironic fotbalistul de 34 de ani. „Sper ca Gigi Becali sa nu-mi poarte pica. Eu nu am vrut decat sa-mi fac cat mai bine meseria”, a mai afirmat Bunica. „Daca as putea sa dau timpul inapoi, n-as schimba nimic", a spus Bunica.

"N-am mustrari de constiinta, mai ales ca sunt pe final de cariera, nu mai am 24 de ani. Singurul lucru de care-mi pare totusi rau e ca am plecat pe usa din dos de la Gloria, dupa ce am pus din greu umarul la promovare!”, a marturisit omul care marcat probabil cel mai „scump” gol Stelei. Un gol de zece milioane de euro, atat cat valoreaza prezenta in Liga Campionilor, informeaza Prosport.

Vezi mai multe pe www.prosport.ro

Modifică setările cookies