Budescu, STEA la arabi? Dorit de Becali si Hagi, mijlocasul are o propunere care il umple de bani. Cum vrea Becali sa-l convinga sa o refuze

Budescu, STEA la arabi? Dorit de Becali si Hagi, mijlocasul are o propunere care il umple de bani. Cum vrea Becali sa-l convinga sa o refuze

Citeste si - Primii oameni adusi de Dica la Steaua. Noul antrenor a confirmat sosirile

Budescu are o oferta de milioane de la arabi. Dar, ca sa fie sigur ca nu-l pierde, Becali l-a pus pe Alibec sa discute cu el! Budescu poate deveni cel mai bine platit stelist daca refuza salariul de 4 ori mai mare de la arabi! Hagi il asteapta si el pe Budescu la Viitorul.

"Gigi Becali ii umple de bani pe Budescu si Teixeira", a aflat Sumudica! 

250 de mii de euro pe un an si 200 de mii la semnatura ar primi Budescu daca-i refuza pe arabi si vine sa-i dea pase lui Alibec. Acelasi salariu il va primi si Teixeira!

"Ar putea sa ajute si nationala, Budescu e un jucator foarte bun. Cu putina munca si pregatire fizica, ar fi si mai bun", spune Ilie Nastase.

Pe langa cei 3 de la Astra - Budescu, Teixeira si Morais - stelistii vor sa cumpere si de la Hagi un fotbalist sub 21 de ani, care sa fie titular. Dintre Coman, Nedelcu si Casap ar putea alege Becali.

"Probabil o sa incercam sa luam unul de la Viitorul ca se respectam regula. Il vreau si pe Morutan, mai vreau si alti tineri, dar nu le spun numele acum", spune si Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies