ULTIMA ORA | Impresarul lui Budescu anunta: "Semneaza SAMBATA cu Steaua, astazi si-a dat acordul". Motivul pentru care intarzie

Budescu s-a inteles cu Steaua.

UPDATE | Florin Lovin, impresarul lui Budescu, anunta ca mijlocasul va semna toate actele cu Steaua abia sambata! Mijlocasul asteapta sa isi ia salariile restante de la Astra!

"Ne intalnim in seara asta cu sefii Astrei. Budescu mai are de luat 3 salarii de acolo, trebuie sa rezolvam acest lucru. Apoi va semna cu Steaua, cel mai probabil sambata, cand va reveni din vacanta", a spus Florin Lovin, impresarul lui Budescu, la Digisport.


Stirea initiala

Budescu s-a inteles cu Steaua si a semnat contractul trimis de Gigi Becali. Acesta va juca 4 sezoane la Steaua, cu un salariu de 20.000 de euro pe luna, cel mai mare salariu din lotul Stelei.

Mijlocasul va avea o prima de instalare de 100.000 de euro de la Becali, cee ce inseamna peste 6 salarii ale celui mai bine platit jucator din lot, Alibec, care castiga 15.000 de euro pe luna.

Budescu va mai incasa 300.000 de euro din cei 750.000 de euro pe care Steaua ii va plati Astrei. Suma totala reprezinta clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu formatia giurgiuveana.

In total, Budescu va ajunge la 400.000 de euro incasati fara sa joace vreun minut la Steaua!

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies