Viitorul si-a prezentat noul antrenor! Un SPANIOL a fost adus in locul lui Gica Hagi

Viitorul si-a prezentat noul antrenor! Un SPANIOL a fost adus in locul lui Gica Hagi

Viitorul si-a prezentat noul staff tehnic, dupa ce Gica Hagi a demisionat din functia de antrenor principal.

Viitorul Constanta va avea un antrenor spaniol. Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez va fi noul manager al echipei, anunta site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul va fi ajutat de trei colaboratori: Rrancisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer si Ivan Penaranda Llaurado, toti fiind spanioli.

"Incepand de astazi, formatia noastra are o noua conducere tehnica ! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanta !

Tehnicianul spaniol a semnat, in prezenta lui Gheorghe Hagi, a presedintelui clubului - Gheorghe Popescu si a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru urmatorii doi ani.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat in noul sau mandat de trei colaboratori, conationalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer si Ivan Penaranda Llaurado.

Nascut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formatiei Al Ahli din Qatar in perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019, precum si antrenor secund la Real Sociedad.

Dupa semnarea contractului cu FC Viitorul Constanta, noul staff tehnic a vizitat baza sportiva a echipei noastre", se arata in comunicatul oficial de pe site-ul fcviitorul.ro.

Ruben Barrera le-a mai pregatit in cariera pe Al Ahli, Leonesa, Valladolid B, Guijuelo si Villaralbo, din postura de antrenor principal, iar in perioada iulie - noiembrie 2018 a fost antrenor secund la Real Sociedad.

Ultima data a pregatit-o pe Al Ahli, in perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019. 17 meciuri a stat pe banca echipei din Qatar, reusind sa obtina 6 victorii, 3 egaluri si 8 infrangeri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT