TAS a dat verdicul in cazul participarii lui Dinamo in cupele europene in sezonul urmator

TAS a dat verdicul in cazul participarii lui Dinamo in cupele europene in sezonul urmator

Dinamo a facut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in speranta ca judecatorii din Elvetia vor intoarce decizia luata initial si ii vor lasa pe "caini" sa evolueze inca din sezonul viitor in cupele europene. Ionut Negoita s-a declarat in ultimele zile extrem de increzator, spunand ca "semnalele sunt pozitive".

In ciuda optimismului lui Negoita, cererea lui Dinamo a fost respinsa!

Judecatorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) au luat o decizie in defavoarea lui Dinamo, aceasta urmand sa fie facuta publica maine.

In aceste conditii, CSMS Iasi, echipa care a terminat pe primul loc al Play Out-ului, va juca in UEFA Europa League.

"Din pacate am aflat si eu acum cateva minute. Este o dezamagire destul de mare, pentru ca baietii si Mircea Rednic au muncit foarte mult. Noi eram increzatori, semnalele erau pozitive. Am facut tot ce a depins de noi sa jucam in cupele europene", a spus Ionel Danciulescu, citat de Digisport.

Iesirea din insolventa a lui Dinamo a fost pronuntata de Tribunalul Bucuresti mai tarziu decat prevedeau regulamentele UEFA pentru ca formatia sa poata evolua in sezonul urmator al cupelor europene. Astfel, Dinamo va putea juca in Europa abia din 2017.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies