Ghencea va fi modernizat pentru Euro 2020! Planul prin care Steaua va avea o SUPER arena

Delegatia Romaniei s-a intors la Bucuresti cu ambele mingi special facute de UEFA, cu cea a Romaniei dar si cu cea a Ungariei. Vezi MOTIVUL in jurnalul de Sport al ProTV, de la 20:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 16:29
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 18:10

Romania obtinut organizarea a 4 meciuri pentru Euro 2020. National Arena este arena pe care se vor disputa toate cele 4 meciuri, insa Romania are obligatia de a asigura si 2 variante de rezerva.

Astfel, cele doua arene care vor fi variante de rezerva pentru National Arena sunt Ghencea si Cluj Arena. Ambele stadioane vor fi modernizate din bani publici, atat stadionul in sine cat si facilitatile din jurul arenelor.

Stadionul Stelei, aflat in paragina de ani de zile, va arata astfel ca o arena de 5 stele, conditia fiind obligatorie pentru FRF, in timp ce Cluj Arena, construita in 2011, va fi si ea modernizata.

Pe langa cele doua stadioane, mai multe arene si baze de pregatire din Bucuresti vor fi modernizate la un nivel care sa permita efectuarea antrenamentelor echipelor nationale ce vor juca pe National Arena, urmand a servi ca baze de antrenament.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!