gaz metan Eric de Oliveira Superliga Gaz Metan Medias

Gaz Metan se retrage din campionat! Duminică ar putea fi ultimul meci al medieșenilor

Gaz Metan Mediaș ar urma să se retragă din campionat, iar meciul cu Chindia de duminică ar fi ultimul pentru medieșeni în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Martie 2022, 17:51
Data actualizarii: Joi 03 Martie 2022, 18:50

Ardelenii se vor retrage din campionat din cauza datoriilor uriașe. Gazul a ajuns să fie ultima în Liga 1, după ce a fost depunctată de mai multe ori și a rămas și fără jucători. 

Brazilianul Eric De Oliveira a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a lăsat de înțeles că situația delicată de la Gaz Metan nu va permite echipei să continue și în play-out, unde va avea de disputat nouă meciuri.

„Nu pot exprima ceea ce simt în momentul de față. Duminică, la ora 15:00, probabil că va fi ultimul meciul al Gazului înainte de falimentul care va duce la desființarea clubului CS Gaz Metan Mediaș! Am primit invitația de a da lovitura de începere și, eventual, ultima mea atingere de balon. Gazul dispare și, eventual, nu mai am niciun gând să mai joc fotbal! Mulțumesc frumos GMM și Mediaș pentru respect!

Ne vedem duminică, la ora 15:00, și sugerez să umplem stadionul și să ne luam la revedere. În minutul 77 putem să ridicăm un tricou negru sau o eșarfă neagră și strigăm ”Gazu', Gazu', Gazu'”. Moare GMM la 77 de an”, a scris Eric, pe Facebook.

Pe pagina de Facebook a suporterilor de la Gaz Metan a apărut o fotografie cu un afiș postat pe ușa hotelului la care erau cazați juniorii clubului. Aceștia trebuie să părăsească hotelul în următoarele patru zile, semn că finalul clubului este din ce în ce mai aproape.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!