Borcea: ”Nu am intrat in cabina arbitrilor, am fost la 20 de minute dupa joc in vestiare pentru a le reprosa jucatorilor evolutia proasta!”

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Aprilie 2008, 15:14
"ESTE ADEVARAT CA AM FOST SUPARAT!"

Presedintele executiv Cristian Borcea a declarat pentru fcdinamo.ro ca nu a fost prezent in cabina arbitrilor la meciul cu Unirea Urziceni. 

"Este o minciuna, o incercare de a crea tensiune in jurul arbitrilor la meciurile noastre. Este o prostie, o aberatie aparuta fara scrupule. Singurul lucru adevarat este ca eram nervos la finalul meciului. Dar cine nu este nervos cand suntem egalati in minutul 90 pe teren propriu? Nu pot accepta astfel de intoxicari jenante. La vreo 20 de minute dupa joc am fost la vestiare pentru a le reprosa jucatorilor nostri maniera in care pierdem puncte in ultimele minute. Nu am intrat in cabina arbitrilor. Pe holul vestiarelor erau observatorul de arbitri si observatorul LPF, care pot confirma acest lucru. Ii multumesc public lui Valentin Alexandru, care m-a calmat in acele momente de tensiune", a spus Borcea pe site-ul lui Dinamo.

Coronavirus România, 7 august. Cifre record de la debutul pandemiei: 1.378 cazuri noi și 50 de decese
BRAT