Borcea: "Am luat 1,3 milioane de euro din transferuri si a cheltuit 4 milioane!"

Autor: Sport.ro
Joi 07 Februarie 2008, 19:27
BORCEA E PE PLUS: A SCOS 2,7 MILIOANE DE EURO!
Presedintele executiv de la Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca Dinamo a incasat in aceasta iarna 1,3 milioane de euro din transferuri si a cheltuit patru milioane pentru achizitii de jucatori. "Stiti ca nu vorbesc despre transferuri pana nu se rezolva. Toti jucatorii pe care i-am vrut, i-am luat. Cred ca suma pe care am investit-o noi, nu a investit-o nimeni. Am luat un milion pe Radu si 300.000 de Claudiu si am investit peste 4 milioane. Vrem sa redevenim Dinamo care castiga tot si pe oriunde", a declarat Borcea.

Conform declaratiilor conducerii clubului Lazio Roma, Stefan Radu a fost imprumutat in aceasta iarna pentru suma de 1,2 milioane de euro, pana la finalul sezonului, urmand ca gruparea italiana sa se decida daca il va transfera pentru suma totala de 5,4 milioane de euro.

Presa germana a notat ca atacantul Claudiu Niculescu a fost transferat la MSV Duisburg pentru 500.000 de euro. Dinamo i-a achizitionat in aceasta iarna pe Gabriel Torje de la Poli Timisoara, Nino Pekarici de la Vojvodina Novi Sad, Marko Zorici de la Genclerbirligi si Osvaldo Miranda de la Gimnasia de Jujuy.

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT