Borcea: "Afirmatiile lui Copos denota invidia unui fost dinamovist!"

Autor: Sport.ro
Duminica 11 Noiembrie 2007, 10:11
" O SA-I BATEM CUM BATEA RAPIDUL MILITIA PE VREMURI!"

Razboiul dintre Dinamo si Rapid a inceput anticipat de declaratiile oficialilor celor doua cluburi, care toata saptamana s-au contrat dur. Daca patronul giulestenilor, George Copos, i-a numit pe dinamovisti "militeni prosti", nici directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, nu a ramas dator.

"Asta e limbaj de om ce se vrea european si civilizat? De patron de echipa? Vrea si el sa se scoata in fata suporterilor, care il asteapta la cotitura. Ca sa-i raspund cu aceeasi moneda, pot sa zic ca sper sa batem Rapidul asa cum batea Militia pe vremuri, cu diferenta ca acum vom folosi mingea. Sincer, chiar daca ne va lipsi un jucator important si de caracter, Cosmin Moti, cred ca vom invinge, 2-0, si ne vom face suporterii fericiti. Afirmatiile lui Copos denota invidia unui fost dinamovist care nu se afla in locul dorit", a spus Borcea conform Gazetei Sporturilor.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Încă 5 locatari din „blocul morții” din Timișoara, duși la spital. Substanța, cumpărată de pe piața neagră
BRAT