Bonus! Profitati cu bet-at-home.com de Liga Campionilor - cea mai palpitanta din toate timpurile!

Autor: Sport.ro
Marti 04 Martie 2008, 15:20
DUBLEAZA-TI CASTIGURILE CU BET-AT-HOME!

Cine reuseste sa se califice in sferturile de finala ale cupei UEFA? Inregistrati-va astazi  pe www.bet-at-home.com si puneti pariurile dumneavoastra! Apropo: pe langa oferta bogata de pariuri va asteapta si un bonus de 100% la prima depunere! 

Cupa UEFA  : Bayern incearca sa obtina tripla

 

Doar 16 echipe sunt inca in cursa pentru castigarea cupei UEFA. Favorita la titlu este in continuare  FC Bayern Munchen: nemtii,care sunt in cursa si pentru titlu in Bundesliga si in cupa Germaniei, intalnesc acum pe RSC Anderlecht. Reusesc belgienii minunea? Stabiliti-va acum pariurile  – pe bet-at-home.com, care cu peste 1,5 milioane de clienti este una din cele mai populare case de pariuri din Europa!

Asa de usor puteti sa va transformati cunostintele din sport in bani cash:

  • Vizitati  site-ul bet-at-home-com !

  • Deschideti  gratuit un cont de pariuri

  • …utilizati una din metodele simple de plata. Miza pentru pariuri - indiferent de suma - datorita standardelor  moderne de siguranta, se face fara nici un risc

  • Alegeti un pariu din cuprinzatoarea oferta a bet-at-home.com si stabiliti pariurile dumneavoastra

  • Indiferent de marimea sumei castigate la sfarsit – aceasta va fi imediat trecuta in contul dumneavoastra de pariuri si  poate fi ridicata in mod obisnuit prin transfer bancar

.

Va dublam suma depusa!

Apropo: prima dumneavoastra plata se dubleza automat la bet-at-home.com: treceti in meniul “depuneri \ plati - utilizeaza bonusuri” doar codul bonusului “FIRST” si veti primi automat si complet gratuit dublul sumei platite. Nu ratati acest avantaj de inceput - caci  o oferta bogata, distractie si suspans sunt garantate la bet-at home.com - pentru fiecare pariu!

 

 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT