Cea mai tare farsa de 1 aprilie: Gigi Becali vinde Steaua la rusi pentru 70 de milioane de euro! Cine ar fi viitorul antrenor :)

Daca vin rusii, Dan Petrescu isi poate implini visul - sa antreneze in Ghencea. Petrescu le-a antrenat in Rusia, pe Dinamo Moscova si Kuban. Le-a lasat o impresie buna rusilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Aprilie 2015, 18:58
Data actualizarii: Miercuri 01 Aprilie 2015, 21:07

De la rusi vine salvarea Stelei. Miliardarii rusi respecta noua doctrina militara, care recomanda oamenilor cu bani de la Moscova sa investeasca in proprietati in strainatate. Un apropiat al Kremlin-ului va veni la Bucuresti sa cumpere Steaua de la Becali. Rusii il stiu pe Dan Petrescu si vor sa-l puna antrenor in Ghencea.

Yevgeni Giner e miliardarul rus interesat de Steaua. E presedintele lui TSKA Moscova, campioana si echipa armatei din Rusia. Asteapta eliberarea lui Becali ca sa vina la Bucuresti si sa negocieze preluarea Stelei.

"Tin echipa cat timp face profit. Daca nu, o vand" - a declarat Becali in ur,a cu 2 saptamani. Dupa Steaua Rosie de la Belgrad, preluata de rusi, Steaua de la Bucuresti e cealalta piesa de valoare pentru tezaurul rusesc. Sunt cele doua echipe din Estul Europei care au cucerit Cupa Campionilor. 70 de milioane de Euro vrea Becali ca sa le vanda rusilor 70 la suta din actiunile Stelei.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!