BOMBA la Galati! Adamescu a fugit cu banii din Liga Campionilor! Campioana a ramas fara 10 milioane de euro!!!

Autor: Sport.ro
Marti 01 Ianuarie 2013, 20:33

2013 incepe cu scandal la Galati! Fosta campioana Otelul a ramas fara banii din Liga Campionilor. Suporterii Galatiului vor sa scoata mii de oameni pe strazi sa protesteze fata de descinderea cu bodyguarzi a lui Adamescu la sediul clubului din Galati!

Prima si ultima campioana din istoria Moldovei e facuta praf! Prezentat ca un investitor inteligent in fotbal, omul care detine cea mai mare societate de asigurari din Romania, Adamescu s-a comporatat ca ultimul haiduc!

Si-a trimis bodyguarzii sa ridice toate doasarele si computerele de Otelul!

Fosta campioana are in conturi peste 10 milioane de euro iar suporterii sunt convinsi ca scurgerea acestor bani a fost singurul scop al miliardarului Adamescu

"Am inteles ca in momentul de fata nu ar mai fi niciun ban la club. Otelul suntem noi si nu vom fi cumparati de nimeni si nimic nu ne va opri si nu ne va sta in cale. Noi vom iesi in strada si chiar vom merge la Bucuresti", spune liderul suporterilor, Leonard Gabu.

Adamescu intentioneaza sa paraseasca clubul in momentul in care banii se vor termina - nu are niciun ban de transferuri si vrea sa-l aduca presedinte pe Dinu Gheorghe - sustin fanii Otelului!

Mărturii de coșmar ale unui medic din Suceava. „Acolo se descarcă saci negri și sicrie”
BRAT