Liga 1

BOMBA anului in Romania: Mutu vrea sa revina in Liga I! Detaliul pe care il mai are de rezolvat: e VISUL sau din adolescenta:

Adrian Mutu poate sa revina in Romania, daca pune la punct toate aspectele care mai sunt de discutat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 18:58
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 19:15

Dinamo Bucuresti este destinatia lui Mutu, jucator care nu mai are contract din luna octombrie, cand s-a despartit de Petrolul.

Mutu este dinamovist, un jucator care inca de la momentul plecarii din Stefan cel Mare a declarat ca isi va incheia cariera la Dinamo. A revenit, totusi, in Romania, insa la Petrolul, ca sa fie antrenat de prietenul sau, Cosmin Contra.

Dupa plecarea acestuia, nici Mutu nu a mai stat mult la Ploiesti si a sperat ca da lovitura in India, in nou-infiintatul campionat al starurilor din Asia.

Numai ca a avut probleme cu actele, care nu au fost gata la timp, asa ca Mutu nu mai are echipa de trei luni.

Sport - PROTV a aflat astazi ca Mutu e la un pas de Dinamo. El isi doreste sa revina in Liga I, in Stefan cel Mare, iar oamenii din conducerea 'cainilor' il vor inapoi, macar pana la vara.

Ar fi moment emotionant pentru Mutu si pentru suporterii lui Dinamo, o zi pe care Mutu o asteapta de aproape 15 ani. Singurul detaliu care mai trebui pus la punct este acceptul patronului Negoita.

Adrian Mutu a implinit 36 de ani in urma cu cateva zile.

Modifică setările cookies