Bokila vine AZI sa negocieze cu Steaua! Campionii sunt convinsi ca il vor lua: "Platim 1,5 milioane de euro pentru el!"

Bokila vine AZI sa negocieze cu Steaua! Campionii sunt convinsi ca il vor lua: "Platim 1,5 milioane de euro pentru el!"

Jeremy Bokila e aproape de Steaua, a anuntat Valeriu Argaseala! 

Dupa saptamani bune de discutii, Steaua a ajuns aproape de transferul varfului congolez. Valeriu Argaseala a anuntat ca va negocia azi cu jucatorul si agentul sau iar Becali e dispus sa plateasca 1,5 milioane de euro pentru transferul definitiv, daca echipa se califica in grupele Champions League! Steaua a castigat turul cu Ludogorets cu 1-0 pe National Arena si e favorita la accederea in grupe. 

"Cu Bokila am avut discutii, dar cei de la Terek solicita un pret mare. Vor doua milioane de euro. Daca mai insitam cu negocierile, probabil vom ajunge la un numitor comun. Maine vor fi prezenti la discutii atat jucatorul, cat si agentul. Bokila vrea la Steaua, nu a mai jucat de mult la Terek. Sunt multe forme de a-l aduce pe Bokila. Sub forma de imprumut, cu optiune de cumparare. Daca ne calificam in grupe, am putea plati 1.5 milioane in schimbul lui Bokila", a spus Argaseala la Look TV. 

CONTRA: BOKILA MERITA BANII!

Cosmin Contra i-a sfatuit pe stelisti sa il ia pe Bokila, chiar daca e un atacant scump. 

"Personal, cunoscandu-l pe Bokila si stiind ce calitati are, pot sa spun ca merita efortul oricarei echipe. Bokila este un jucator foarte bun, cu calitati excelente", a declarat Contra la Sport.ro.

Terek are meci azi de la 19:00 cu Arsenal Tula. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies