BOICOT TOTAL. Galeria Stelei nu merge la meciul cu Dinamo! Ultrasii de la Sud au trecut la acte caritabile. FOTO

BOICOT TOTAL. Galeria Stelei nu merge la meciul cu Dinamo! Ultrasii de la Sud au trecut la acte caritabile. FOTO

Fanii Stelei au facut un gest frumos pentru copiii adapostiti la Valea Plopului. 

"Lemne de foc, haine, jucarii, alimente, carti, rechizite, zambete, 1200 RON, solidaritate, dragoste si puterea exemplului!", - au dus fanii Stelei la Valea Plopului, un loc unde sunt adapostiti sute de oameni.

 

Astăzi "Neamunit" din nou pe cărările faptelor.Membri ai Asociaţiei Neamunit, împreună cu suporteri ai echipei Steaua...

Posted by Peluza Sud&Nord Steaua on Thursday, April 23, 2015


Intre timp, fanii Stelei nu mai merg pe stadion, nici macar la derby-ul cu Dinamo, marea lor rivala.

"Noi nu vom veni nici la meciul cu Dinamo. Suporterii lui Dinamo pot face spectacol la orice meci, nu doar cu Steaua. E datoria lor sa faca asta. Daca ei au sprijin din partea conducerii si a jucatorilor e altceva.

La fel, conducerea Rapidului nu a intors niciodata armele impotriva suporterilor. Va dau un raspuns in numele suporterilor. E simplu! in momentul in care vom avea o echipa de fotbal adevarata, dupa un model profesionist. Sa avem departamente bine structurate, nu ma refer la jucatori.

Vrem sa avem emblema, culori, traditie, vrem sa avem relatie cu clubul, vrem sa avem marketing, vrem un club profesionist, vrem actele clubului bine facute si noi vom veni la meci. Cand se vor intampla toate astea, cu Gigi Becali, fara Gigi Becali, Steaua va avea stadionul plin la fiecare meci. Va zic sigur acest lucru", a anuntat Alexandu Tofan, unul dintre liderii galeriei steliste. 

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies