Superliga

Bogdan Andone anunta DEZASTRUL la Astra: "Nu avem atmosfera buna! E dificil de lucrat asa!" Ce se intampla cu jucatorii la antrenamente

Bogdan Andone a fost dezamagit in finalul partidei din aceasta seara contra FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2020, 23:45
Data actualizarii: Sambata 22 August 2020, 23:55

Bogdan Andone a fost foarte dezamagit in finalul meciului pierdut cu 3-0 in fata formatiei FCSB. Antrenorul Astrei a declarat ca atmosfera de la echipa nu este foarte buna si ca nu poate sa-si concentreze proprii jucatori pentru meciuri. Unii dintre ei isi doresc sa plece la alte echipe si nu mai sunt motivati. Andone a explicat si situatia lui Denis Alibec, despre care spune ca ii este imposibil sa mai poata fi concentrat la vreun meci daca nu se va concluziona situatia lui.

"A fost un meci fara istoric ca sa spun asa. Poate daca marcam la ocazia lui Denis cand a scapat singur cu Vlad, la scorul de 0-0, am fi avut o sansa buna. Nu avem ritm, nu avem antrenamente. A fost extrem de dificil si pentru baieti. Au incercat, nu am ce sa le reprosez. Cu mici exceptii, unul-doi care nu au aratat atitutine si au incercat sa joace pentru ei. Echipa va arata altfel, probabil dupa pauza pentru echipa nationala, pentru etapa a treia, dupa meciul de la Craiova. 

S-au purtat discutii toata saptamana cu Alibec. Ziua de ieri, ziua de astazi au fost asa... a venit avionul, ba nu a venit. A venit oferta, nu raspunde patronul la telefon. Plec, nu plec dupa meci. Eu i-am zis ca mai bine e sa nu joace daca nu este concentrat la meci.

Probabil ca a vrut sa joace pentru ca stie ca este urmarit, dar s-a vazut teama, s-a vazut frica. A ratat ocazii cum ii plac lui, cu acele mingi pe spatii. El nu rata niciodata pe stangul lui asemenea ocazii. S-a vazut lipsa de decizie. Este dificil pentru el! E un talmes-balmes in capul lui. Nu cred ca doarme nici noaptea!

Nu putem sa o ducem astfel. E dificil de lucrat asa. Nu avem o atmosfera buna  Au mai fost jucatori care si-au dorit sa plece in aceasta perioada. E dificil de lucrat asa. Jucatorii nu sunt concentrati si nici motivati 100%. Ei tot si-ar dori sa plece la alte echipe. E greu sa tii echipa concentrata, sa o focusezi pentru un joc. Daca nu se vor clarifica lucrurile, cred ca nu se vor schimba multe in jocul nostru", a declarat Bogdan Andone la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!