Steaua Laurentiu Reghecampf Superliga

Blestemul Stelei continua! Reghe nu a rezolvat problema nici in aceasta iarna! Mutarea pe care Steaua era OBLIGATA sa o faca!

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Ianuarie 2014, 18:45
Data actualizarii: Sambata 11 Ianuarie 2014, 18:44

De la plecarea lui Ogararu, din 2007, un singur fundas dreapta a confirmat in Ghencea. Golanski a confirmat si a fost titular pe acel post, insa polonezul a plecat acum trei ani si jumatate.

De atunci, sapte fundasi dreapta au trecut prin Ghencea, insa niciunul nu a convins: Emeghara, Bonfim, Matei, Dananae, Dumitras, Georgievski si Rapa. In afara de ei, Prepelita, Chipciu, Varela sau Chiriches au jucat ca fundasi dreapta improvizati, desi nu acesta este era postul lor.

In aceasta iarna, Steaua i-a adus pe Keseru, Tarnovan si pe portarul Bogatinov, insa nu a cumparat niciun fundas dreapta. Asa ca, cel mai probabil tot Georgievski va fi titular si in retur. Prepelita va fi rezerva macedoneanului, in mod normal.

Alcenat de la Petrolul a fost una dintre tintele Stelei din aceasta iarna, insa sefii au hotarat sa astepte pana in vara, cand fundasul devine liber de contract.

Gabi Matei este un alt fundas dreapta din lotul Stelei, insa el va fi imprumutat la Viitorul pentru a-si reveni dupa cele trei operatii suferite in ultimii doi ani si jumatate. In afara de el, de la Steaua au mai plecat Mihai Costea, Nikolic, Adrian Cristea, Tatu si Doru Bratu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!