Gigi Becali MIhai Stoichita Steaua Liga 1

Becali: "Stoichita ramane! 500% luam campionatul"

Gigi Becali despre Mihai Stoichita: "El a luat bucsi de la Urziceni si a pus la planetara sa mearga masina bine. A pus bucsi la volan. Cum sa vina cineva acum sa ii conduca masina!"

Becali: "Suporterii au incalcat conventia, m-au injurat la Cluj"
Becali: "Ce meci avem cu Urziceni? Batem cu 72-0"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Martie 2010, 14:05
Data actualizarii: Marti 02 Martie 2010, 14:20

"Am o mare rugaminte. Nu mai vreau atacuri impotriva Stelei. Ce ADIO Stoichita? O sa aduc un turc sa va traduca. Pana la finalul acestui campionat Stoichita ramane la Steaua. Dupa egalul de la Cluj eu am fost bucuros. M-am descatusat. Stoichita era suparat.

Eu nu eram suparat deloc. Am zis de 1000 de ori ca nu se pune problema sa plece Stoichita. Ce a fost greu a trecut.

El a dus totul in spate. El a luat bucsi de la Urziceni si a pus la planetara sa mearga masina bine. A pus bucsi la volan. Cum sa vina cineva acum sa ii conduca masina.", a spus Gigi Becali intr-o conferinta de presa.

"Steaua va lua campionatul 500%! Peluza Sud ar putea ramane inchisa pentru ca am fost injurat la Cluj si conventia nu a fost asta! O sa am o discutie cu ei sa vedem daca le mai dam o sansa celor de la Sud. Am inteles ca cei de la Nord s-au batut cu cei de la Sud." a mai spus Becali.


Alaturi de Becali a fost Mihai Stoichita, care a declarat ca nu este afectat de criticile patronului sau. "Eu am legaturi mai stranse cu conducerea decat la inceput. Sunt mai atasat in acest moment de ei, fata de momentul in care am semnat. Sunt atacuri facute direct catre noi si nu inteleg de ce. Noi am spus in fata mereu ce am avut de spus.

Sa fie foarte clar, nu incerc sa ma justific. Deciziile ii apartin patronului, el m-a rugat sa vin aici. Asta e viata antrenorului, eu imi vad de treaba mea in continuare si nu sunt afectat. Si criticile pe care le-a facut in public, nu ma supar, cred ca oricine este criticat la locul de munca.

 

Steaua nu s-a fisurat, oricate lucruri sunt speculate in legatura cu noi, jucatorii au ramas atasati de club. Asta e cel mai important si cea mai mare realizare a mea impreuna cu conducerea." a declarat Mihai Stoichita.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies