Valeriu Argaseala Steaua Superliga

Becali mai da un jucator in 48 de ore si AMANA urmatoarele transferuri. De ce Steaua nu se grabeste sa mai aduca intariri

Becali isi calculeaza fiecare pas in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 07:00
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 07:37

Patronul Stelei nu a renuntat la ideea de a mai aduce jucatori, insa urmatoarele transfeuri nu vor fi facute prea curand.

In functie de adversarii pe care Steaua ii va intalni in Europa si de ritmul de joc din perioada urmatoare, Becali va mai aduce sau nu si alte nume noi.

"Nu pot sa va dau un raspuns daca vor continua achizitiile. Dupa fiecare meci vedem ca lucrurile evolueaza spre bine si reevaluam lucrurile in privinta jocului. Daca meciurile vor fi din trei in trei zile si noi vom merge mai departe, va trebui sa mai luam jucatori.", a spus Argaseala la DigiSport.

Steaua nu poate sa ia pe nimeni de la Astra. Niculae nu lasa niciun jucator sa plece:

"Cu siguranta De Amorim isi doreste sa vina. Nu pot sa va spun ca pista Alibec este inchisa.", mai declara Argaseala.

In tot acest timp, Steaua mai poate pierde un nume. Luchin ar putea ajunge la Timisoara in urmatoarele 48 de ore. Becali e dispus sa-l lase si sub forma unui imprumut si chiar sa-l vanda:

"Probabil intr-o zi doua se finalizeaza discutiile cu Timisoara pentru Luchin. Nu am discutat inca forma, dar ambele forme sunt agreate, transfer sau imprumut", a mai spus presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!