"Becali este un fel de Berlusconi al Romaniei" Nemtii i-au facut PORTRETUL lui Becali inaintea meciului cu Schalke:

Joi 12 Septembrie 2013, 06:49
"Becali este un fel de Berlusconi al Romaniei" Nemtii i-au facut PORTRETUL lui Becali inaintea meciului cu Schalke:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Gigi Becali prezinta interes pentru presa din Germania chiar si acum cand se afla dupa gratii. Publicatia Der Westen i-a facut portretul sefului Stelei, inaintea meciului cu Schalke din grupele Ligii Campionilor. Gigi a fost numit de catre nemti ‘un fel de Berlusconi al Romaniei’.

"George 'Gigi' Becali avea o misiune. Ani de zile a sustinut in discursurile de candidat la alegerile prezidentiale ca vrea sa faca din Romania o tara ca soarele de pe cer. Echipa lui, Steaua Bucuresti, va intalni pe Schalke in Liga Campionilor", scriu nemtii.

"Omul, un fel de Berlusconi al Romaniei - politician si om de afaceri - este unul dintre cele mai colorate personaje din societatea bucuresteana. Se considera salvatorul natiunii iar din cauza chemarii divine pe care o clameaza este neinduplecat in decizii. A investit milioane in Steua si multi sustin ca fara banii lui echipa ar fi ajuns in Liga a treia. Totusi, ambitiile internationale ale clubului au fost la un pas de a fi spulberate in aceasta vara, cand o suspendare a fost evitata in ultima clipa la UEFA.

Becali se trage dintr-o familie de ciobani si a facut milioane dupa 1989 din speculatii imobiliare si magazine cu marfa de import. A fondat partide care au esuat si, in ciuda optiunilor nationaliste, de extrema dreapta, s-a aliat cu social-democratii pentru a ajunge in Parlamentul European" , noteaza Der Western. 

Citeste si:
BRAT