"Becali este un fel de Berlusconi al Romaniei" Nemtii i-au facut PORTRETUL lui Becali inaintea meciului cu Schalke:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 06:49
"Becali este un fel de Berlusconi al Romaniei" Nemtii i-au facut PORTRETUL lui Becali inaintea meciului cu Schalke:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Gigi Becali prezinta interes pentru presa din Germania chiar si acum cand se afla dupa gratii. Publicatia Der Westen i-a facut portretul sefului Stelei, inaintea meciului cu Schalke din grupele Ligii Campionilor. Gigi a fost numit de catre nemti ‘un fel de Berlusconi al Romaniei’.

"George 'Gigi' Becali avea o misiune. Ani de zile a sustinut in discursurile de candidat la alegerile prezidentiale ca vrea sa faca din Romania o tara ca soarele de pe cer. Echipa lui, Steaua Bucuresti, va intalni pe Schalke in Liga Campionilor", scriu nemtii.

"Omul, un fel de Berlusconi al Romaniei - politician si om de afaceri - este unul dintre cele mai colorate personaje din societatea bucuresteana. Se considera salvatorul natiunii iar din cauza chemarii divine pe care o clameaza este neinduplecat in decizii. A investit milioane in Steua si multi sustin ca fara banii lui echipa ar fi ajuns in Liga a treia. Totusi, ambitiile internationale ale clubului au fost la un pas de a fi spulberate in aceasta vara, cand o suspendare a fost evitata in ultima clipa la UEFA.

Becali se trage dintr-o familie de ciobani si a facut milioane dupa 1989 din speculatii imobiliare si magazine cu marfa de import. A fondat partide care au esuat si, in ciuda optiunilor nationaliste, de extrema dreapta, s-a aliat cu social-democratii pentru a ajunge in Parlamentul European" , noteaza Der Western. 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT