Becali e optimist si stie cand se va relua Liga 1! Patronul FCSB spune ca urmeaza vremuri bune si ii contrazice pe specialisti: "N-o sa fie nenorocire, va fi inflatie de bani"

Becali e optimist si stie cand se va relua Liga 1! Patronul FCSB spune ca urmeaza vremuri bune si ii contrazice pe specialisti: "N-o sa fie nenorocire, va fi inflatie de bani"

Gigi Becali crede ca Liga 1 se va relua mai devreme decat se anticipeaza.

 

LPF, AFAN, dar si reprezentantii cluburilor au stabilit ca pe 5 iunie sa se reia campionatul, in cazul in care situatia din Romania se va ameliora, iar starea de urgenta se va incheia la jumatatea lunii mai. Gigi Becali este optimist si spune ca Liga 1 s-ar putea relua mai devreme, pentru ca starea de urgenta nu va dura atat.

"Eu cred ca fi mai devreme, ca se va opri starea de urgenta. Cred ca va incepe mai devreme campionatul, in mai, dar nu stiu cand. Sfarsit de mai", a spus Becali, la DigiSport.

Mai multe voci din lumea fotbalului sustin ca nu este de ajuns o perioada asa scurta de pregatire dupa o pauza de 2 luni, insa patronul FCSB e de alta parere.

"Pe jucatori nu-i opreste nimeni sa se pregateasca acasa. Nu eu i-am trimis la baza de la Berceni, ei au vrut. Nu-i opreste nimeni sa se antreneze cate 3-4. Nu trebuie neaparat sa se antreneez cu mingea: pregatire fizica, cu distantare, respectand toate normele. E constiinta lor, sa faca ce vor, nu ma intereseaza. M-a sunat si Vintila, dar i-am zis <<Fa ce vrei!>>", a explicat Becali.

De asemenea, omul de afaceri ii contrazice pe specialistii economici, care anticipeaza o criza si spune ca va fi o inflatie de bani, de care va profita toata lumea.

"Eu nu scad preturile foarte mult, cred ca va fi inflatie de bani, nu doar in fotbal. Unii zic că va fi dezastru economic, eu cred ca va fi invers si noi vom profita. Au scadere economica francezii, ca sa ajunga la 0 e nevoie de bani, trebuie sa bage bani. O sa bage spaniolii, germanii si o sa profitam si noi.

Pe aia din fotbal nu-i intereseaza economia, ca ei au miliarde, miliarde, miliarde. Nu mai ai voie pe stadion doi ani, nu mai ai voie sa stai 100.000 de oameni in tribune, o să ai voie doar 20.000, la 3 metri distanta. Atunci pe Bernandeu o sa vanda doar atat. Oamenii se vor refugia in fata televizoarelor, o sa coste si mai mult fotbalul", a zis Becali, la DigiSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies