Becali confirma intelegerea pentru Nedelcu, dar mai are de negociat cu impresarul: "El cere ceva ce nu se da la Steaua". Ce clauza colosala vrea sa ii puna

Gigi Becali confirma intelegerea cu Viitorul pentru transferul lui Nedelcu. 1.5 milioane de euro plateste patronul FCSB in schimbul fotbalistului. Potrivit unei conventii pe care o are cu Hagi, acesta ii va da si 20% dintr-un eventual transfer in strainatate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iunie 2017, 21:30
Data actualizarii: Miercuri 21 Iunie 2017, 21:36

Becali spune ca are o intelegere cu Viitorul, dar ca actele nu s-au semnat inca. Acesta afirma ca fotbalistul vrea si el la Steaua, insa impresarul sau cere "niste lucruri care nu se pot da la Steaua".

"Nedelcu nu e semnat oficial. Eu am convenit cu Gica sa ii dau si 20% dintr-un transfer viitor la orice fotbalist cumparat de la el. Dar Nedelcu va fi jucatorul Stelei in curand.

Baiatul vrea sa vina la Steaua, insa negociem salariul. Acum, impresarul vrea si el niste chestii, cere anumit elucruri pe care eu nu le pot accepta. El cere sa sparg niste bareme la Steaua, sa dau niste sume pe care eu nu pot sa le dau. La Steaua nu se dau prime de meci si de campionat, eu dau bani doar atunci cand castig bani, adica atunci cand intram in cupele europene", a spus Gigi Becali la Sport.ro

Becali a anuntat ca vrea sa ii puna lui Nedelcu o clauza de reziliere in valoare de 30 de milioane de euro.

Modifică setările cookies