Cartu: "Burdujan si Dica au fost MORCOVITI dupa declaratiile lui Becali! Eu tot o sa ii folosesc"

Autor: Sport.ro
Marti 05 Aprilie 2011, 23:11

	Cartu: "Burdujan si Dica au fost MORCOVITI dupa declaratiile lui Becali! Eu tot o sa ii folosesc"

Steaua 5-0 Unirea Urziceni | Steaua a batut pe Urziceni dupa doi ani, iar Burdujan si Dica au inscris fiecare cate un gol. Becali tot nu vrea sa auda de ei, insa Cartu este decis sa ii foloseasca si in meciurile ce urmeaza: "Daca ii dau afara, cu cine mai joc?

Gigi Becali nu isi schimba pozitia: Dica si Burdujan isi vor face bagajele din vara!
Dica si Burdujan... credeti ca mi-am schimbat parerea? La revedere! Sa-i bage numai daca are nevoie de ei. Lui Dica ii pot oferi un post in club, pentru ce a facut el pentru Steaua. Burdujan nu intra in vederile noastre de viitor. La Steaua vor veni jucatori de clasa. Cu Burdujan nu pot sa fac eu din vara ce vreau", a declarat Becali la GSpTV.

Steaua a batut cu 5-0 pe Urziceni, dupa doi ani de la ultima victorie. In Ghencea a fost prezent si antrenorul Brasovului, Sergio Conceicao.
“Ma duc maine in Groapa sa-l vad si eu pe Conceicao. Glumesc. Gardos o sa fie unul dintre cei mai valorosi fundasi centrali din Europa. Nu am siguranta postului in viitor. Sa spuna Protasov ce trebuie sa faca la Steaua. Ei trebuies intrebati daca mai raman. Eu sunt convins ca la Steaua ramai daca sunt rezultate. O sa vedem. O sa ii dau un telefon lui Lacatus sa il felicit. Mi-a placut cum au reactionat fanii pe stadion. A fost o atitudine normala pentru ca Lacatus este un simbol pentru Steaua.

Eu nu am mai vorbit cu Gigi Becali din seara aia in care ne-am dat mana. Ieri ne-am mai intalnit, in rest am mai vorbit la telefon. In mare trebuie sa ne folosim de toata lumea pentru ca avem 15 jocuri in 40 de zile. Daca ii dau afara pe toti, cu cine mai joc? Burdujan si Dica au fost morcoviti. A trebuit sa le umblu la moral: le-am spus ca ma bazez pe ei. Le-am si demonstrat ca nu vorbesc doar asa diplomatic. Avem meci cu Astra duminica, iar apoi miercuri cu Galati. Sambata jucam apoi cu Sportul. Trebuie sa gandim bine ce alegem. Azi i-am castigat pe Dica si Burdujan, iar apoi o sa mai vedem”, a spus Sorin Cartu.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT