Liga 1

Becali anunta ultimele doua tinte ale Stelei: "Daca nu luam fundas central, joaca Tudorie acolo! Pe Alibec am oferit un milion"

Becali mai are de gand sa aduca doi jucatori. Apoi, lotul va fi complet, crede patronul Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 August 2016, 09:32
Data actualizarii: Duminica 21 August 2016, 09:40

Denis Alibec si un fundas central sunt ultimele doua prioritati ale Stelei. Daca nu gaseste un aparator potrivit, Becali anunta ca Reghecampf il va folosi pe Tudorie fundas central. Mitrea n-a avut cel mai bun debut, crede Becali.

"Am facut o oferta de un milion de euro pentru Alibec. Trebuie sa dea raspunsul. Altul, nu. Nu vezi ca jucam 4-6? Unde sa mai bagam jucatori? De un fundas central e nevoie. Avem doar unul singur la ora asta, Tamas. Cu Mitrea nu stiu ce se intampla. La Hagi imi placea foarte mult, dar aici... Ii e frica, are emotii? Barbatii adevarati joaca in meciuri mari. La Steaua mai vine doar Alibec si un fundas central. Daca nu, o sa-l punem pe Tudorie fundas central, nu avem ce face!", a spus Becali la Digi.

Dinamo nu l-a impresionat cu nimic.

"Cand o echipa joaca 9-1... Noi am jucat 4-6, ei au jucat 9-1. Noua fundasi plus Gnohere. Ce putea sa faca Stanciu? Noi am avut multe ocazii, dar ei s-au aparat cu toata echipa. Le-am dat si tactica inainte, poate am gresit...,", s-a amuzat Becali.

CITESTE SI

Modifică setările cookies