Universitatea Craiova ABC Braga Basarab Panduru raul silva Superliga Raul Silva

VIDEO Basarab Panduru știe de ce noua achiziție a Universității Craiova a ales Liga 1: „N-ai de ce să vii din Portugalia aici!” 

Raul Silva (32 ani) este primul transfer din mandatul lui Laszlo Balint (43 ani). 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 14:56
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 14:56

Raul Silva (32 ani) a venit la Universitate Craiova din postura de jucător liber de contract. El a fost legitimat ultima oară la Braga, însă în a doua parte a stagiunii precedente a fost împrumutat la Estoril.

Basarab Panduru (51 ani), care e evolaut de-a lungul carierei pentru Benfica și Porto, este de părere că în ultimii ani fundașului nu i-a stat gândul la fotbal, acesta fiind motivul pentru a ales Universitatea Craiova în schimbul destinațiilor exotice. De asemenea, fostul internațional român crede că la clubul patronat de Mihai Rotaru are un salariu mai mare decât la Estoril.

Basarab Panduru: „De ce să vii dacă ai contract cu Braga?” 

„Sincer să fiu, sunt multe (n.r. - meciuri jucate, 15, sezonul trecut). Tu nu te duci la Estoril să joci fotbal, te duci să te plimbi, să stai la plajă. Ai Cascais, cel mai vestic punct din Europa, nu te duci acolo să joci. Atât trebuie să joace ca să vină la Craiova, din Portugalia. Nu venea nicioată, altfel, n-ai de ce să vii din Portugalia aici.

De ce să vii dacă ai contract la Braga? Ai jucat la Estoril şi la Braga, n-ai de ce să vii. Sunt salarii mai mici ca la noi, la Estoril. La Craiova cred că e salariu mai mare”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Raul Silva este un fotbalist cu 137 de meciuri în prima ligă din Portugalia. Experimentatul stoper și-a început cariera în Brazilia, însă cele mai importante realizărie le-a avut în Portugalia, la Braga, unde a strâns 20 de meciuri în Europa League și a cucerit două trofee pe plan intern - Cupa (2021) și Cupa Ligii (2020).

În 2019, site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cota pe Raul Silva la 5 milioane de euro. În prezent, valoarea brazilianului este estimată la doar un milion de euro.

  • 14 goluri în 113 meciuri a strâns Raul Silva în tricoul celor de la Braga
  • 19 partide și două reușite a avut Silva în sezonul trecut, la Braga și Estoril

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!