Banel, tot mai aproape de Otelul! Fosta campioana cere 2 jucatori de la Steaua! Miscarile iernii pentru galateni

Otelul pregateste mutari importante in aceasta iarna. Fosta campioana e pe locul 17 inainte de retur. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 13:42
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 15:22

Banel Nicolita e asteptat in continuare la Galati. Fostul jucator al Stelei si-a dat acordul pentru transfer, insa doar daca nu isi va gasi un angajament in strainatate in urmatoarele zile. Banel nu va fi singurul Nicolita de la Galti. Si fratele sau Stelian a fost ofertat de galateni.

Otelul ii va primi pe fostii campioni Rapa si Neagu de la Steaua imprumut pana in vara, insa doar daca Szukala si Bourceanu vor pleca in aceasta iarna. Szukala a semnat un contract valabil din vara cu Al Ittihad, insa Piturca il vrea inca de acum. Bourceanu are oferta din China, iar Trabzon se gandeste sa-l vanda!

Otelul il mai vrea si pe Laurentiu Iorga, ajuns la Pandurii.

Otelul se reuneste azi, 12 ianuarie, cu incepere de la ora 10.00, la propria baza sportiva. Urmeaza cateva antrenamente la Galati, plus vizita medicala obligatorie, pentru ca pe 18 ianuarie sa se plece in primul cantonament al iernii, la Poiana Brasov, pentru partea de acumulare fizica.

Dupa 12 zile intense la munte ar trebui sa urmeze un nou stagiu de pregatire, de data aceasta in afara tarii, in Turcia, la Antalya, intre 3 si 15 februarie, unde vor avea loc si mai multe partide amicale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!