Banel, gol la meciul de debut pentru Viitorul. Reactia sa cand a vazut cati pusti are Hagi in echipa

Banel, gol la meciul de debut pentru Viitorul. Reactia sa cand a vazut cati pusti are Hagi in echipa

Banel Nicolita a avut nevoie de 85 de minute ca sa marcheze primul sau gol la Viitorul. Echipa lui Hagi a castigat cu 1-0 meciul cu locul 4 din Slovacia, Sparta Myjava.

Ajuns la 30 de ani, Banel se simte tanar printre atatia pusti promovati de Hagi la echipa sa.

"Pentru mine era foarte important sa intru, sa incep sa joc. Ma bucur ca am inscris. E foarte bine pentru moral si pentru echipa. Aveam nevoie de o victorie si ma bucur foarte mult. Mai am de munca, mai am de tras foarte mult si sper ca pana la primul meci oficial sa fiu 100%"

"M-au primit foarte bine aici, le multumesc din tot sufletul. Pe unii dintre ei ii cunosc ca am fost si la nationala. Ma simt foarte bine printre atatia tineri, ma simt mai tanar decat sunt :). Ma bucur, am ales cu sufletul, stiam ce este aici, ce a facut Hagi si atunci si eu am vrut sa vin cu placere si aceeasi incredere ca putem face o treaba buna."

"Hagi este la fel, il cunosc de cand eram la Steaua si ma bucur ca am onoarea sa fiu antrenat de dansul. As fi vrut sa fiu antrenat de el la varsta colegilor mei.", a declarat Banel Nicolita pentru site-ul oficial al Viitorului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies