"Cu Olaroiu si Radoi, Al Hilal e comparata cu Real Madrid!"

Radoi se muta in tara natala a lui Bin Laden, unde il asteapta munti de bani, dar si reguli dure. Si pe el, dar si pe sotia lui. Arabii din Bucuresti se bucura pentru transferul lui Radoi si ii dau sfaturi pretioase ca sa reziste la peste 40 de grade si mai ales, fara alcool.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2009, 20:31
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2009, 20:58

"A innebunit Romania cu transferul lui Radoi. Cand erau acolo, imi spuneati printul desertului si antrenorul de camile, iar acum, cu Olaroiu si Radoi, Al Hilal e comparata cu Real Madrid" - spune Ilie Balaci, care a antrenat-o pe Al Hilal inaintea lui Iordanescu, Olaroiu si Peseiro.

Pentru Radoi, totul se va invarti in jurul camilelor dragi arabilor.

Daca se va plictisi la arabi, Radoi poate urma exemplul unui alt fotbalist celebru care a trecut pe acolo - Titi Camara. Omul innebunea in timpul zilei la arabi, dar se linistea seara, cand ajungea acasa si incepea sa-si numere banii.

"Niciodata nu terminam de numarat. Pe la 300 de mii de dolari, adormeam fericit" - a socat lumea jucatorul care a trecut si pe la Liverpool.

Radoi e sfatuit de Ministerul de Externe sa aiba grija la arabi - riscul atacurilor teroriste e in continuare ridicat. Acolo isi poate lua Bentleyul, dar trebuie sa-si obtina permisul local de conducere. In schimb, doamna Radoi n-are voie sa conduca masina la arabi si nici sa faca poze pe strazile din Rhyad. De alcool, nici nu poate fi vorba.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies