Back in BUSINESS! Gardos a revenit pe teren pentru prima data din iulie 2015. "Mi-a lipsit totul, mingea, atmosfera, colegii"
Miercuri 24 Februarie 2016, 15:03

Back in BUSINESS! Gardos a revenit pe teren pentru prima data din iulie 2015. "Mi-a lipsit totul, mingea, atmosfera, colegii"

Fundasul formatiei engleze FC Southampton Florin Gardos a efectuat primul sau antrenament dupa sapte luni, timp in care a urmat un proces de recuperare impus de medici in urma accidentarii la genunchi suferite in iulie 2015.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

"Primul antrenament dupa 7 luni. Totul mi-a lipsit: mingea, colegii, atmosfera... voi!", a anuntat Gardos intr-un mesaj postat pe pagina sa personala de Facebook.

Florin Gardos s-a accidentat grav intr-un meci amical pe care formatia FC Southampton l-a disputat la mijlocul lunii iulie a anului trecut. ''Din pacate, sezonul n-a inceput foarte bine: saptamâna trecuta m-am accidentat grav la genunchi intr-un amical si a trebuit sa ma operez luni. Operatia a decurs fara probleme si in cel mai scurt timp incep recuperarea", afirma Gardos la câteva zile dupa accidentare.

Din cauza problemelor medicale, fundasul nu a evoluat niciun minut pentru FC Southampton in actualul sezon, ratând de altfel si toate partidele echipei nationale a României din finalul campaniei de calificare la EURO 2016.

 

Primul antrenament dupa 7 luni. Totul mi-a lipsit: mingea, colegii, atmosfera... voi! :)De azi, hashtag-ul #comeback...

Posted by Florin Gardos on Wednesday, 24 February 2016


0 comentarii
BRAT