Basarab Panduru Universitatea Craiova Superliga

"Bă, nu știi să faci!". Basarab Panduru a dezvăluit de ce a plecat atât de repede la Universitatea Craiova

La sfârșitul anului 2021, Basarab Panduru a fost ales de Laurențiu Reghecampf pentru postul de antrenor secund.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 17:48
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 18:08

După mai puțin de patru luni, acesta a renunțat la postul de antrenor secund al formației din Oltenia. Fostul internațional român a explicat care au fost motivele care l-au determinat să ia decizia de a pleca după o perioadă atât de scurtă de timp.

Acesta a lăsat de înțeles că nu avea aceleași idei despre antrenorat ca cele ale lui Laurențiu Reghecampf, de aceea a preferat să se dea la o parte. 

De ce a plecat Basarab Panduru de la Universitatea Craiova

"Antrenorul principal face ce crede el. Stafful trebuie să respecte antrenorul principal. Când te duci să lucrezi cu un antrenor principal, pentru că eu ştiu lucrurile astea, nu m-am dus acolo să mă dau mai deştept ca el.

Eu m-am dus acolo să îi spun aşa: 'eu sunt aici să te ajut'. Pot să spun un lucru, că sunt total diferit de antrenorul principal (n.r. - Laurențiu Reghecampf), dar nu înseamnă că lucrurile pe care le văd eu sunt corecte sau că aşa ar trebui să fie.

Antrenor principal, trebuie să ai stofă, eşti făcut să fii antrenor principal. Reghecampf, când intră într-un vestiar, intră într-un vestiar într-un fel, are prestanţă, vorbeşte într-un fel.

Eu nu sunt aşa. Dar nu înseamnă că e bine aşa sau nu e bine aşa, fiecare cu stilul lui. Eu am alt stil, la antrenamente de exemplu. Sunt foarte vocal, sunt în mijlocul lor.

Nu vreau să rezolvăm lucrurile mâine sau după, nu vreau să alergăm după. Eu vreau atunci să rezolvăm problemele, atunci să facem antrenamentul. Poate că nu e ok, poate că pe unul, pe altul deranjează.

Reghecampf are mare prestanţă şi e un mare antrenor principal. De aia Craiova a jucat şi unul dintre cele mai frumoase jocuri cu el", a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies