'Ba, gata, lasa asta!' Moment de senzatie inaintea meciului de la Vaslui! Ce s-a intamplat cand arbitrul a vrut sa arunce moneda

'Ba, gata, lasa asta!' Moment de senzatie inaintea meciului de la Vaslui! Ce s-a intamplat cand arbitrul a vrut sa arunce moneda

Jucatorilor de la Vaslui nu le-au fost platite salariile de luni bune. Au reusit totusi sa incheie campionatul si asteapta revenirea lui Porumboiu pentru ca echipa sa fie salvata de la faliment.

Chiar daca a pierdut cu 4-1, Vasluiul a reusit sa incheie demn campionatul, spune capitanul Mike Temwanjera. Chiar daca e din Zimbabwe, atacantul se simte atasat emotional de Vaslui si a insistat sa joace pe finalul campionatului.

"Romanii au refuzat, dar eu nu. Ma simt ca acasa aici, FC Vaslui e clubul la care tin. E un lucru normal sa-mi doresc sa ajung la o alta echipa in cazul in care nu se mai poate sa merg mai departe aici", a explicat Temwanjera la finalul meciului.

Folosit din nou fundas central, atacantul african a oferit faza serii la Vaslui. Nu printr-o actiune remarcabila. Inainte de startul meciului, s-a inteles cu Dani Coman la centrul terenului fara sa mai fie nevoie ca arbitrul Robert Dumitru sa arunce moneda. :)

"Lasa, gata! Nu mai trebuie. Pune aia la loc", i-a spus Mike centralului, apoi celalalt capitan, Dani Coman, i-a bagat inapoi moneda in buzunar. :)

Sursa foto: Digisport

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ovidiu Tender, primul interviu după ieșirea din închisoare. Cum și-a construit imperiul din Africa
BRAT