FC Vaslui Mike Temwanjera Superliga

'Ba, gata, lasa asta!' Moment de senzatie inaintea meciului de la Vaslui! Ce s-a intamplat cand arbitrul a vrut sa arunce moneda

Jucatorilor de la Vaslui nu le-au fost platite salariile de luni bune. Au reusit totusi sa incheie campionatul si asteapta revenirea lui Porumboiu pentru ca echipa sa fie salvata de la faliment.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 21:36
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 21:53

Chiar daca a pierdut cu 4-1, Vasluiul a reusit sa incheie demn campionatul, spune capitanul Mike Temwanjera. Chiar daca e din Zimbabwe, atacantul se simte atasat emotional de Vaslui si a insistat sa joace pe finalul campionatului.

"Romanii au refuzat, dar eu nu. Ma simt ca acasa aici, FC Vaslui e clubul la care tin. E un lucru normal sa-mi doresc sa ajung la o alta echipa in cazul in care nu se mai poate sa merg mai departe aici", a explicat Temwanjera la finalul meciului.

Folosit din nou fundas central, atacantul african a oferit faza serii la Vaslui. Nu printr-o actiune remarcabila. Inainte de startul meciului, s-a inteles cu Dani Coman la centrul terenului fara sa mai fie nevoie ca arbitrul Robert Dumitru sa arunce moneda. :)

"Lasa, gata! Nu mai trebuie. Pune aia la loc", i-a spus Mike centralului, apoi celalalt capitan, Dani Coman, i-a bagat inapoi moneda in buzunar. :)

Sursa foto: Digisport

Modifică setările cookies