Avertismentul primit de Steaua inainte de cel mai greu meci de titlu din aceasta toamna: "Situatia va fi cu totul alta!" 

Steaua si Astra se pregatesc de cel mai incins meci din acest tur de campionat. Steaua incearca sa scape de presiunea CFR-ului, in timp ce Astra e obligata sa bata daca vrea sa ramana in cursa la titlu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 10:56
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 10:59

Cele doua UEFAntastice ale Romaniei in 2014 joaca in aceasta etapa pentru meciul care poate decide ce sanse mai are Astra la titlu si daca CFR Cluj se inscrie serios in lupta pentru primul loc.

Eliminati de Mioveni din Cupa Romaniei, cei de la Astra spun ca lucrurile vor sta cu totul diferit in derbyul din campionat:

"Ambitia celor care vor fi cu Steaua in teren va fi cu totul alta. Vor fi Junior Morais, Laban, Oros, Enache si De Amorim au jucat doar o repriza aici. O sa aratam altfel, sunt convins."

"Sunt ceva intarzieri, dar acum jucatorii au salariile pana in iulie, bonusurile sunt platite pentru Cupa si SuperCupa. Mai trebuie platite salariile din august."

"Jucatorii au contracte ferme, dar nu poate fi un motiv de luat in calcul. Dar nu cred ca financiar stam mai rau decat alte cluburi din Liga I, zic ca stam mai bine.", a declarat Dinu Gheorghe la Sport.ro

Modifică setările cookies