Au venit, au vazut, le-a placut si au plecat! :) Fanii lui Dinamo ii trag de urechi pe investitorii spanioli: "Cand ii vad le voi spune asta!"

Au venit, au vazut, le-a placut si au plecat! :) Fanii lui Dinamo ii trag de urechi pe investitorii spanioli: "Cand ii vad le voi spune asta!"

Investitorii spanioli se lasa asteptati in continuare de toata suflarea dinamovista.

Spaniolii au virat pana acum 300.000 de euro in conturile clubului Dinamo si sunt asteptati sa faca pasul cel mare, preluarea pachetului majoritar de actiuni.

Cu toate acestea, fanii sunt sceptici in ceea ce priveste seriozitatea spaniolilor. Andrei Gerea, fost ministrul al Economiei si membru Elite in programul DDB, i-a luat peste picior pe reprezentantii lui Pablo Cortacero, omul care vrea sa preia Dinamo.

Acestia au fost pe 17 iulie la baza lui Dinamo, unde s-au intalnit cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor si Internelor, si au discutat despre construirea noii arene din Stefan cel Mare.

"Din punctul meu de vedere, nu au banii necesari. Poza aceea le va folosi, se vor duce in cautare de sume serioase cu ea si vor zice: 'Uite, ne-am vazut acolo cu totii, am fost la stadion. Si la Rin. Ne-a placut'.

Ei au spus ca vor veni cu 500.000 de euro intr-o saptamana. Nu au venit cu nicio suma in termenul dat de ei. Au venit apoi cu 100.000 de euro, cu intarziere. Au mai adus inca 200.000 de euro dupa aceea, dar tot cu mare intarziere. Eu sper sa fie seriosi. Cand ii vad le voi spune ca nu asa se face treaba. Trebuia aratata seriozitate, este elementar.

Orice investitor care poate pune pe masa o suma serioasa e binevenit. Toata lumea s-ar bucura. Cei din DDB au spus ca ar vrea un investitor serios langa echipa, poate chiar sa preia si pachetul majorita", a spus Andrei Gerea la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT