Steaua Helmuth Duckadam Lucian Sanmartean Superliga

"Au inceput negocierile! Nu se pune problema banilor!" MAGICIANUL pe care Steaua incearca sa-l convinga sa semneze 

Primavara europeana, locul 1 in campionat la sfarsitul turului si trei semnaturi. Astea sunt obiectivele Stelei in acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 14:35
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 14:35

Steaua trebuie sa se asigure ca trei dintre cei mai buni jucatori din lot, titulari de drept, vor continua si din vara. Contractele lui Latovlevici, Szukala si Sanmartean se termina la finalul sezonului.

Duckadam anunta ca negocierile pentru prelungirea intelegerii cu Sanmartean deja au inceput. Nu sunt emotii in privinta contractului, jucatorul vrea sa continue, iar Steaua spune ca nu se pune problema banilor.

"Au inceput negocierile intre club si Sanmartean. De bani nu se pune problema sa fie un inconvenient, discutiile se poarta la durata contractului. Se simte foarte bine la Steaua si probabil ne vom intelege", a declarat Duckadam la Look TV.

La 34 de ani, Sanmartean ar mai putea juca inca doi ani pentru Steaua. Daca era mai tanar, marile cluburi din Europa se puteau bate pe el, spune Anamaria Prodan:

“Europa nu a avut jucator cum este Sanmartean. Daca era cu doi ani mai tanar juca la Barcelona si eu ma umpleam de bani. Toate echipele l-ar semna pe Sanmartean cu ochii inchisi”, a declarat Anamaria Prodan la Sport.ro

Modifică setările cookies