EXCLUSIV Au început discuțiile pentru transferul lui Daniel Paraschiv! Condițiile în care se face mutarea 

daniel paraschiv daniel paraschiv transfer FC Hermannstadt Superliga Daniel Paraschiv
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 08:16
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:56

Daniel Paraschiv are și în această vară șanse mari să plece de la FC Hermannstadt! Atacantul este dorit în afara României.

De când se află la FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a bifat 94 de apariții, a reușit să marcheze 31 de goluri și să paseze decisiv în șapte situații diferite, iar în stagiunea 2023-2024 a bifat 40 de meciuri, 11 goluri și patru pase decisive.

Și în această pauză dintre sezoane oficialii sibieni sunt gata să-l cedeze pe Paraschiv chiar și la o echipă din țară, în cazul în care va apărea o ofertă suficient de bună pentru club. Însă, până acum, potrivit surselor Sport.ro, atacantul continuă să atragă atenția formațiilor din afara țării.

  • Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv poate pleca de la FC Hermannstadt! Au început discuțiile

FC Hermannstadt are toate șansele să rămână, în perioada imediat următoare, fără atacantul Daniel Paraschiv (25 de ani) despre al cărui transfer se vorbește de luni bune, dar și în vara trecută mutarea acestuia părea inevitabilă.

În acest moment, un milion de euro este cota de piață a lui Daniel Paraschiv, potrivit transfermarkt.com. Vârful de 1.85 m mai are contract cu echipa din Sibiu până în vara anului 2025, astfel că în iarnă poate pleca fără sumă de transfer, să semneze cu oricine, intrând în ultimele șase luni.

FC Hermannstadt cere peste un milion de euro pentru transferul lui Daniel Paraschiv

Până atunci însă, Daniel Paraschiv poate face pasul în afara României, să bifeze prima experiență în afara țării, el mai evoluând la FC Voluntari, Viitorul Pandurii și Luceafărul Oradea în carieră.

”Daniel poate face pasul în afara României și în această vară, deja au fost câteva întrebări în ceea ce îl privește. Vedem care va fi cea mai bună propunere pentru club, iar apoi dacă transferul va fi de interes și pentru el.

(N.r. – Dacă e posibil să joace și în Superliga, dar la altă echipă) Da, dacă va fi o ofertă mai bună din țară, atunci FC Hermannstadt îl va ceda, pentru că până la urmă vorbim despre un transfer care va trece de un milion de euro.

Nu e posibil ca Hermannstadt să accepte mai puțin de atât, poate doar în cazul în care vorbim de procente semnificative dintr-un viitor transfer”, au spus sursele Sport.ro.

Daniel Paraschiv speră să prindă ”trenul carierei” 

Altfel, după cum a spus public de luni bune, Daniel Paraschiv vrea să plece cât mai curând de la Hermannstadt. Atacantul a dezvăluit că e timpul să facă pasul către o altă echipă, pentru a nu ajunge să se plafoneze.

”Până la urmă, degeaba vorbesc eu cu diferiți agenți, când am contract aici, nu este corect nici față de club, nici față de cei de aici. Au mai fost discuții să plec, dar fie oferta nu mai vine, fie ea vine și este refuzată.

Vorbim de un jucător care a evoluat în play-out, nu știu exact care ar fi prețul corect, dar cred că, din ce am auzit este un pic piperat.

Eu cred că valorez cât spun site-urile de specialitate, undeva la 800 de mii euro. Mă simt bine la Sibiu, am un rol important aici, dar este momentul să plec.

Nu mai sunt un tânăr de perspectivă, am deja 24 de ani, dar nu plec acum, trec anii peste mine și risc să mă plafonez, nimeni nu își dorește asta”, a spus Daniel Paraschiv în urmă cu mai multe luni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!