AU GASIT ATACANTUL? STEAUA DA 2.5 MILIOANE PE BRAZILIANUL FERNANDAO

CAT II DAO LUI FERNANDAO?
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Ianuarie 2008, 19:52
Data actualizarii: Vineri 11 Ianuarie 2008, 19:52

Cea mai refuzata echipa din aceasta iarna, Steaua, e aproape sa aduca atacantul mult visat: Fernandao, de la Internacional, este brazilianul de la care Steaua astepata un raspuns! Steaua ofera doua milioane si jumatate de euro pentru Fernandao - pe care a pus ochii, in Dubai, si Rapidul! "Suma de transfer nu e o problema la Steaua - salariile cerute sunt problema", explica Ilie.

Fernanadao este brazilianul de 29 de ani chemat de Steaua sa o duca in Champions League! Stelistii sunt gata sa plateasca cea mai mare suma din istorie - 2.5 milioane de euro numai sa-l aduca pe atacantul de 5 stele al lui Internacional.

Salariul e singura problema care poate sta in calea transferului - Fernandao cere cel putin 600 de mii de euor pe an! Fernandao a fost urmarit de stelistii in razboaile de la Duibai, unde s-a batut cu Chivu, Marica sau Ogararu.

Fernandao n-ar fi la prima aventura in Europa - a mai jucat in Franta la Marseille si Toulouse. Fernandao spera sa nu aiba la Steaua soarta singurilor brazilieni care au mai calcat in Ghnecea - Elton si Andrey!

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies