Liga 1

ATACUL lui MM la Cornel Dinu: "Costumele lui sunt EXPIRATE! Tanase e cel mai bun jucator din Romania!"

MM Stoica il ataca pe Cornel Dinu, cel care l-a desfiintat pe Tanase dupa meciul cu Slovenia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 August 2012, 14:46
Data actualizarii: Vineri 17 August 2012, 14:54

"N-am de gand sa ma cert cu Dinu. Nici macar fortuit. Adica intamplator. Ma deranjeaza doar ca un fost international jigneste jucatorii Stelei. Si cand se intampla asa ceva, uit de respectul fata de varsta sau fata de fostele glorii. In opinia mea, Tanase e cel mai valoros jucator roman la ora asta. Accept sa fiu contrazis cu argumente, nu sa-mi fie jigniti jucatorii sau colaboratorii. 24!", a postat MM Stoica pe contul sau de Facebook.

Cornel Dinu a criticat mai multi jucatori de la nationala, printre care si decarul Stelei. "Ma socheaza ca se mizeaza pe jucatori, care n-au capacitatea de a evolua la nationala. Bogdan Stancu si Marica nu-si justifica selectionarea, iar Cristi Tanase e complet expirat", a declarat Dinu.

"Cornel Dinu are impresia ca, daca a stat in parfumul lui Fanus Neagu si al lui Eugen Barbu, a invatat si el ceva. Eu, daca ma duc si joc alaturi de Messi, nu invat fotbal si nu o sa driblez ca el. Daca stai la masa cu scriitorii, nu inseamna ca o sa devii scriitor.

Cornel Dinu este un om batran, foarte batran, si nu vreau sa intru intr-o polemica cu el. Daca as intra intr-o polemica, stiu cine ar fi perdantul.

El vorbeste de Tanase, care e cel mai bun jucator roman la ora actuala. Este singurul jucator din echipa Romaniei care a facut diferenta in meciul cu Slovenia, iar Dinu spune ca este expirat! Din ce am vazut eu, costumele si cravatele lui sunt expirate, nu Tanase!

Imi pare rau ca un fost jucator al naționalei Romaniei jigneste fotbalistii. Poate sa critice jocul, dar sa nu mai jigneasca fotbalistii Stelei", a mai spus MM la Dolce.


Modifică setările cookies