Atacul de 100 de milioane visat de Gigi Becali! Cele trei pariuri uriase puse de el la Steaua pentru grupele Champions League

Atacul de 100 de milioane visat de Gigi Becali! Cele trei pariuri uriase puse de el la Steaua pentru grupele Champions League

In timp ce cauta sa-si consolideze echipa pentru lupta la titlu, Gigi Becali are grija si de viitorul echipei.

Lotul nu s-a reunit inca, echipa nu a facut transferuri pana acum, dar Becali a facut prima mutare a iernii. Patronul Stelei i-a prelungit contractul pustiului de 17 ani Mihalcea pentru 5 ani, cu o clauza de reziliere record in Romania, 50 de milioane de euro (DETALII AICI).

Mihalcea nu este primul pariu de zeci de milioane de euro facut de Becali cu jucatorii sai. Primii doi fotbalisti pe care i-a considerat vitali pentru viitorul Stelei sunt Nicusor Stanciu si Gabi Iancu.

In cazul lui Stanciu, devenit intre timp numarul 10 al Stelei, Becali i-a pus o clauza de 20 de milioane de euro, pentru ca Iancu sa aiba o clauza de reziliere mai mare, de 25 de milioane de euro.

Daca Nicusor Stanciu pare sa se impuna la Steaua odata cu plecarea lui Cristi Tanase, situatia lui Gabi Iancu este mai complicata. Jucatorul a fost imprumutat in Liga a II-a din Turcia, de unde spera sa revina sub comanda lui Laurentiu Reghecampf.

In cazul in care Steaua nu va reusi sa aduca un varf in aceasta iarna, Budescu fiind dorit in Qatar, Ivan de Barcelona, Marica in Spania si in Arabia Saudita, iar Alibec fiind dorit in continuare de Sumudica la Astra, Gabi Iancu s-ar putea dovedi o solutie de avarie pentru numarul 9.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii se vor putea vaccina anti-COVID direct din mașină. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiţă
BRAT

Modifică setările cookies