Atacant pentru FCSB! "Ei doi se bat pentru titularizare, amândoi număr 9"

FCSB Daniel Popa David Miculescu Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 15:20
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 15:20

FCSB va avea două variante solide pentru postul de atacant central, crede managerul general Mihai Stoica.

În meciul Virtus - FCSB 1-7, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, noua achiziție Daniel Popa și David Miculescu au reușit fiecare câte o dublă. Popa a fost integralist, iar Miculescu a intrat în debutul reprizei secunde.

Mihai Stoica: "Miculescu și Popa se bat pentru titularizare"

Mihai Stoica exclude varianta ca David Miculescu să mai fie folosit într-o altă poziție în afară de cea de atacant central și își arată din nou încrederea în fotbalistul venit de la UTA Arad, despre care a spus în trecut că va fi cel mai bun vârf din România.

Oficialul campioanei anunță că lupta pentru titularizare se va da între Daniel Popa și David Miculescu, iar faptul că FCSB este angrenată și în cupele europene le va da posibilitate ambilor să joace.

"Mă bucur că Miculescu a marcat când trebuie. A deblocat tabela cu Corvinul, când sufeream. Cel mai mult mă bucur că a marcat cu Farul, la meciul care s-a jucat cu titlul pe masă. Nu numai atunci, și la Sepsi a dat un gol foarte important.

Miculescu e un jucător pe care eu îl văd foarte bun. Acum, rămâne de văzut. Dacă va puncta în fiecare meci, înseamnă că am avut dreptate.

Eu pe Miculescu îl văd număr 9, indiferent ce ar fi. Avem doi jucători care se bat pentru titularizare, amândoi număr 9, Miculescu și Popa. Au spațiu, jucăm la 3 zile și sper să jucăm până în decembrie la trei zile", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Gigi Becali: "Am făcut primul 11 ideal la FCSB"

Începutul de sezon îl face pe Becali să-și configureze planul atât în privința obiectivelor, cât și în privința lotului. Și, așa cum procedează periodic, omul de afaceri a făcut și primul 11 pentru Elias Charalambous. Primul 11... ideal. Becali pretinde că și l-a creionat în minte însă sporește suspansul. 

"I-am văzut, mi-am dat seama despre ce e vorba... Am făcut primul 11 ideal, dar nu vi-l spun, că nu e corect! De ce nu e corect? El nu trebuie să știe care e 11 ideal, el trebuie să știe că toți sunt în primul 11 ideal, fiindcă vor intra. Așa a fost, de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7, ca să îi dai 7, trebuie să o desfaci, trebuie să joci combinativ, nu? Măcar acum, după 7-1, nu mai speră nimeni", a declarat marți seara Gigi Becali la televiziunea Digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!